sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Lämpöä syksykeleille (Wallas venelämmitin)

Jotta kalassa tarkenee, pitää olla lämmikettä reilusti mukana..

Ei vaan, autollahan me venettä näin syksyisin hinataan kalapaikoille ja näin ollen rajansa on sen lämmikkeen ottamisenkin kanssa =)

Veneeseen tuli siis Wallas 2400 venelämmitin kajuuttatilaan, josta se hönkii lämmintä tuulilasille ja kajuuttaan. Dragoveneessä ei ole mitkään loistotilat polttoainetankille (valopetroli), joten tankkina toimii nyt 2 x 4 L kannut. Riittänee yksittäisten reissujen aineeksi.


Wallas 2400 asennuspaikka löytyi apukuskin kojelaudan takaa
























Lämmitin puhallinputkineen, toisessa suulakkeessa haarotin ikkuna/ kajuutta















Käyttökokemuksia saadaan toivottavasti lähipäivinä - eli sitä odotellessa..

2 kommenttia:

  1. Moikka. Laitoitko minkälaisen läpiviennin pakoputkeen? Itse hankkimassa myös lämmitintä, mutta en tiedä voiko itse asentaa että on turvallinen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moro, sry en ollut huomannut tätä kommenttia - täytyy blokiasetuksista tehdä muutos että saan sähköpostimuistutuksen kun kommentti saapuu..

      Pakoputkikappale eli siihen veneen ulkoreunalle tuleva pakoputken pää tai ulostuonti piti mukanaan tuon läpiviennin, johon metallinen poistoputki isolla lemmarilla puristetaan kiinni. Poistoputki on hyvä yrittää saada ulkoapäin sisälle tullessa hieman s muotoon, jos yrittää heittää vettä sisällepäin pakoputkeen veden roiskahtaessa veneen laitaan - näin vesi ei mene lämmittimelle asti. jos tarvis, niin jatketaan esim ihonen.mikko@gmail.com

      Poista

saa vapaasti kommentoida =)